Fantázia medálok bannerCsakra ékszer bannerFérfi karkötő bannerHarmónia Ékszer elégedett vevői

Lépjen be a Harmónia Ékszer színes és varázslatos világába!

A mai rohanó, kibillent világban a belső harmóniának még nagyobb jelentősége van, mint valaha. A Harmónia Ékszer, legyen az medál, nyaklánc, fülbevaló vagy éppen karkötő az egyéniség szépségét erősíti fel és tükrözi. Az ásványok, féldrágakövek, kristályok és drót felhasználásával készült kézműves ékszerek olyan egyediek és színesek, mint aki viseli őket.

Egyedi kézműves ékszerek


A Harmónia Ékszerek értéke a változatosságukban, az egyes modellek limitált darabszámában és nem utolsó sorban viselőjükre gyakorolt pozitív hatásukban rejlik.

A gyógyító köveknek tulajdonított hatásokról itt olvashat >>

Az egyéniségével összhangban viselt Harmónia kézműves ékszerek kiemelik szépségét, és ezáltal növelhetik önbizalmát. A pozitív változás kivívja majd környezete elismerését. Ne csodálkozzon, ha ők is szeretnének az Önéhez hasonló ékszert!

Webáruházam az ajándék ötletek tárházát nyújtja Önnek, így születésnap, névnap, karácsony alkalmával könnyen kiválaszthatja azt az ajándékot, amely szerette egyéniségéhez illik.

Semmit sem kockáztat


Ha a webáruházamban mégsem találná meg, amit keres, szívesen elkészítem az Ön elképzelése szerinti egyedi ékszert. Amennyiben a végeredmény nem tetszik Önnek, nem kell kifizetnie a vételárát.

Itt tájékozódhat az egyedi ékszer rendeléséről >>

A weboldalam kialakítása során a férfiakra is gondoltam, akik az ünnepek vagy az évfordulók alkalmával nagy gondban vannak. Legtöbbször nem tudják, mivel lepjék meg kedvesüket. Ha Ön is ezen férfiak közé tartozik, akkor jó helyen jár, hiszen a Harmónia Ékszer csodás ajándék nőknek. A kézműves ékszerek gazdag szín- és formaválasztékában biztosan megtalálja a kedvese egyéniségéhez illőt. Semmit sem kockáztat, sőt párja garantáltan értékelni fogja igyekezetét.

Egyik kedves vevőm véleménye:

„Sokszor kerestem már egyedi kézműves termékeket, és nem sokat találtam az interneten, aki maga készít ékszert. Tetszett a termékek stílusa, és az, hogy nem tömegáru. Van lehetőség egyedi ékszer rendelésére, és szimpatikus volt, amit magáról írt a Harmónia Ékszerek készítője.”

H. Réka, Balatonederics

Bízom benne, hogy webáruházamban Ön is megtalálja azt az ékszer, amellyel örömöt szerezhet önmagának és szeretteinek. Kellemes vásárlást kívánok!

 

dr. Fekete Andrea

a Harmónia Ékszer megálmodója és alkotója

dr. Fekete Andrea