A csillagjegyes babalánc alapja a borostyán. A borostyánt évszázadok óta használják a fájdalomcsillapítás természetes gyógymódjaként, főleg Európában és a Távol-Keleten. Hazánkban csak pár éve terjedt el a babalánc, amelynek a népi megfigyelések szerint nyugtató, fájdalom- és lázcsillapító hatása van. Úgy tartják, hogy a borostyán akkor fejti ki kedvező hatását, ha közvetlenül a bőrrel érintkezik, mert a testhő hatására így válnak ki a fosszilis fenyőgyantából az illóolajok.

Csillagjegyes babalánc rendelésreAz általam készített babaláncok nem csak borostyán szemekből állnak, hanem a kisgyermek csillagjegyéhez illő kristályokból is. A lánchoz olyan kristályokat választok, amelyek nem csak a születési jegye (a születésnapján a Nap melyik csillagjegyben állt), hanem az aszcendense szerint is megfelelőek a baba számára. A születési köveket hagyományosan szerencsekőnek tekintik, amelyek segítői és védelmezői is viselőjüknek. Azért a láncba mindig fűzök labradoritot is, amelyet erős védelmi kristálynak tartanak.

Természetesen a biztonság érdekében minden szemet egyedileg csomózok, hogy ha elszakadna a lánc, ne guruljanak el a szemek. A lánc műanyag, sokmenetes csavarzárral kapcsolódik, így biztonságos és fémallergiát sem okozhat. A babaláncok hossza általában 30-34 cm. A méret kiválasztásához és a lánc használatához itt talál hasznos jó tanácsokat.

 

Az egyedi rendelésre készített csillagjegyes borostyán babalánc ára 7.000 Ft.

Ha szeretne egyedi babaláncot rendelni kisgyermeke számára, akkor kérem, írjon az info(kukac)harmoniaekszer.hu címre.