Kedves (leendő) vásárlóm!

Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, amikor Harmónia ékszert rendel. Számomra az Ön mosolya és elégedettsége a legfontosabb, ezért szeretném az alábbiakban összefoglalni, hogy ehhez én mivel tudok hozzájárulni.

Ingyenes extra szolgáltatások Önnek

  • minden fülbevalómat biztonsági műanyag kupakkal látom el
  • kérésre lánchosszabbítót szerelek az Ön által kiválasztott nyakláncra
  • az olyan nyakláncot, amelynek van elő- és hátoldala, kérheti balos záródásúra
  • átszerelem az eredetileg beakasztós fülbevalót bedugósra, és fordítva

Ha a fentiek valamelyikét szeretné, akkor kérem, a megrendeléskor a Megjegyzés rovatban jelezze ezt nekem. Az igény szerinti ékszer átalakításról itt tájékozódhat>>

Kockázatmentes egyedi ékszer rendelés

Szívesen elkészítem az Ön igényeire szabott, egyedi ékszerét, és garantálom, hogy soha senkinek nem lesz ugyanolyan ékszere, mint az Öné. Sőt, ha a fotó alapján Ön úgy érzi, hogy mégsem az Ön egyéniségét tükrözi az ékszer, akkor nem kell megrendelnie, és így kifizetnie sem. A rendelés menetéről itt olvashat>>

Ha meggondolja magát, visszaveszem a kiválasztott termék(ek)et

Előfordulhat, hogy mikor felpróbálja új ékszerét, úgy érzi, nem áll jól Önnek. Ekkor két lehetősége van: elajándékozza valakinek, vagy visszajuttatja hozzám az ékszert, a számlával együtt. Ha ez utóbbit választja, akkor kérem, ezt előtte mindenképpen jelezze nekem, lehetőleg E-mailben az info(kukac)harmoniekszer.hu címen. Ehhez az a legegyszerűbb, ha az Elállási nyilatkozatot tölti ki. Az Elállási nyilatkozat mintát itt találja>> Ugyanezt a nyilatkozatot használhatja akkor is, ha a megrendelését követően, de még a csomag átvétele előtt gondolja meg magát.

  • Ha banki átutalással vásárolt, akkor visszautalom Önnek a termék(ek) árát és a szállítási költséget amint megkapom Öntől a sérülésmentes, nem-használt termék(ek)et. Önnek csak a visszaszállítás költségét kell fizetnie. Kérem, semmi esetre se adja fel utánvéttel a terméket, és ne felejtse el a csomagba tenni a számlát! Megköszönöm, ha a postázás előtt legalább olyan gondosan csomagolja be termék(ek)et, mint ahogy azt én is teszem!
  • Ha vásárláskor a személyes átvételt választotta, akkor az átvétel helyszínén visszaadom Önnek a teljes vételárat. Ehhez csak annyi kell tennie, hogy – az előre megbeszélt időpontban – épségben, sérülésmentesen hozza vissza a termék(ek)et, számlával együtt.

Ha minőségi probléma merülne fel, én megoldom

Az alkotásaimhoz az alapanyagokat és az alkatrészeket gondosan válogatom ki. Úgy készítem minden egyes termékemet, mintha magamnak készíteném. A legkörültekintőbb eljárás ellenére is előfordulhat, hogy a rendeltetésszerű használat során valamelyik szerelék elromlik.

A Használati útmutatóban – amelyet az Információk között talál, összegyűjtöttem a használatra, tárolásra és tisztításra vonatkozó tanácsaimat. Ha ezeket megfogadja, tovább megőrizheti ékszere szépségét és épségét. Ráadásul ez a reklamáció kezeléséhez is fontos. A Használati útmutatót itt is elérheti>>

Bármilyen minőségi probléma merül fel, kérem, küldjön E-mailt az info(kukac)harmoniaekszer.hu címre, vagy hívjon a 06/30 500 4633 számon, és én a lehető legrövidebb időn belül igyekszem orvosolni a panaszát.

Az Ön jogait (elállás, termék- és kellékszavatosság, jótállás tekintetében) a törvény pontosan szabályozza. Ezen az oldalon igyekeztem néhány fontos információt, köznapi nyelven megfogalmazva kiemelni Önnek. Szeretném hangsúlyozni, hogy az itt leírtak nem minősülnek teljes körű tájékoztatásnak, ezért kérem, olvassa el az Általános Szerződési feltételeket itt >>

Bízom benne, hogy az ingyenes extra szolgáltatások és az Önnek biztosított vevőbarát kiszolgálás elnyerik tetszését. Nem is beszélve az alkotásaimról! Örömmel fogadom megrendelését.