dr. Fekete AndreaKedves Látogató!

Köszönöm, hogy felkereste webáruházamat. Bízom abban, az általam készített ékszerek elnyerik tetszését, és örömöt fognak okozni Önnek, illetve annak, akinek szánja őket.

Néhány szó rólam:

Közgazdászként, reklám és marketing területen építettem a karrieremet. Jelenleg szabadúszó Marketing tanácsadóként és weboldal készítőkén dolgozom (erről részletesen a http://marketingdns.hu oldalamon olvashat). Egy kedves minerológus barátomnak köszönhetően 2004-ben kezdtem érdeklődni az ásványok iránt, és hamarosan az ásványbörzék lelkes látogatója lettem. Sokat tanultam az ott kiállítóktól, akik mára már a “kollégáim” lettek, hiszen évente néhányszor én is részt veszek kiállítóként az ásványbörzéken.

Természetesen hajtott előre a tudásvágy, és 2007-ben már az Ékszerbecsüs tanfolyamon találtam magam, 1 évvel később pedig elvégeztem a Drágakőszakértő kurzust is. A tudományos háttér mellett érdekelt a kristálygyógyászat is, ezért jó néhány tanfolyamon részt vettem, ahol a gyógyító kövek – hagyományokon és tapasztalatokon alapuló – jótékony hatásaival és alkalmazási lehetőségeivel ismerkedtem.

A szépség iránti vonzalmam, a drágakövek szeretete és az alkotásvágy vezetett arra, hogy ékszereket kezdjek készíteni ásványok, féldrágakövek, kristályok felhasználásával – eleinte csak a saját és a szeretteim örömére, később megrendelésre, eladásra is. Az ékszerkészítés számomra több mint hobbi. Egyfajta önkifejezés. Akkor vagyok igazán boldog, ha az ékszereimmel örömöt szerezhetek másoknak.

Kívánom, hogy Ön is lelje örömét az alkotásaimban.

 

dr. Fekete Andrea

a Harmónia Ékszer megálmodója és alkotója

 

Az alábbiakban rólam, mint Szolgáltatóról talál adatokat:

Az egyéni vállalkozó neve: dr. Fekete Andrea
Szolgáltató székhelye: 1137 Budapest, Szent István krt. 6.
Az egyéni vállalkozói nyilvántartási szám: 43126105
A nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Budapest Főváros Kormányhivatal
Elérhetőség: (e-mail cím) info(kukac)harmoniaekszer.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: (telefonszám) +36 30 500 4633
Adószám: 76834404-1-41
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-92527/2015, NAIH-92528/2015

 

A Tárhelyszolgáltató adatai:

Név: Evolutionet Kft.
Székhely: 7342 Mágocs, Széchenyi utca 75.
Elérhetőség: +36 30 503 19 29, info@domain-tarhely.net