Féldrágakő ékszer

Ezen az oldalon csak olyan egyedi kézműves féldrágakő ékszer található, amelyet valódi ásványokféldrágakövek, illetve kristályok felhasználásával készítettem. Az ékszerek megalkotása során a színek és a formák kombinációjával igyekeztem egyedi összhatást elérni. A nyakláncokmedálokkarkötőkfülbevalók harmonizálnak viselőik színes, különleges egyéniségével, és még a legegyszerűbb ruhát is feldobják.

Az ékszerek alapanyagául szolgáló ásványokról úgy tartják, hogy gyógyító kövek, és mint ilyenek, jótékony hatással lehetnek a testre és a lélekre. Az ásványoknak tulajdonított pozitív hatásokról itt talál leírást >> Célszerű az ékszereimet szettben viselni, mert így még jobban tud érvényesülni szépségük, egyediségük és gyógyító hatásuk. Az szett elemeit az egyes termékoldalakon, az oldalak alján található kapcsolódó termékek között találja.

Nem csak önmagának adhat harmóniát!

Szeretteit is megajándékozhatja az egyediség és a harmónia szépségével. Az általam készített féldrágakő ékszer olyan különleges és értékes ajándék lehet, amely “nem köszön vissza az utcán”. Szerette egyéniségéhez, stílusához és az általa kedvelt színekhez illő egyedi vagy kis szériás Harmónia ékszer garantáltan örömöt szerez.