Féldrágakő medál

A Harmónia Ékszer valódi ásvány, kristály, féldrágakő medál tulajdonképpen a természet alkotása. Én csak kiemeltem a kő szépségét, illetve felhasználtam az apró kövek egyediségét.

Ebben a kategóriában elsősorban olyan üvegcse medálok, strasszal díszített és egyéb egyedi medálok találhatók, amelyeket szívesen viselnek azok, akik különlegességre vágynak. Szépségük sokszor az egyszerűségükben, letisztult formájukban, máskor pedig épp gazdag díszítésükben rejlik. A medálok megalkotásakor ügyeltem arra, hogy a kő vagy kövek domináljanak, és a foglalat vagy a díszítés szépen kiegészítse. Így tud leginkább érvényesülni a kristályok káprázatos a szín- és formagazdagsága.

A Harmónia Ékszer féldrágakő medál megajándékozza viselőjét a gyógyító kövek minden vélt vagy tapasztalt pozitív hatásával, de leginkább azzal, hogy kiemeli egyénisége szépségét.

Ajándékozzon harmóniát!

A Harmónia Ékszer medálokkal garantáltan örömöt szerezhet szeretteinek. Olyan értéket ajándékozhat nekik, amelyet csak a természet, a kreativitás, a gondos kézműves munka és ezek összhangja adhat. Szerettei hálásak lesznek figyelmességéért.