Fantázia ékszer

A Fantázia ékszer azon ékszerek összefoglaló neve, amelyeket nagyrészt én alkottam. Van közöttük olyan is, amely nem az én munkám, de megláttam benne a fantáziát. Azt a különleges tulajdonságot, minőséget és esztétikumot, amellyel képes az ékszer kiemelni az egyéniség szépségét. Számomra ez a legfőbb ismérv, és az Ön elégedettségének záloga.

A saját vagy más által készített ékszerek választékában megtalálhatók az ásvánnyal, strasszal vagy épp gyönggyel díszített medálok, fülbevalók, sálékszerek, de van közöttük olyan is, amely díszítés nélküli „csupa fém” ékszer. Egy részük elkészítéséhez különleges technikát választottam, amely segítségével újrahasznosított textilből tudtam kialakítani a végső formát. Ezzel a módszerrel készítettem sálgyűrűket és medálokat is, de nincs kizárva, hogy később más típusú ékszereket is alkotok.

A Fantázia ékszer azoknak ajánlott, akik nem feltétlenül ragaszkodnak az ásványokhoz, féldrágakövekhez, illetve kristályokhoz, de rajonganak az egyéni ötletekért, és valami különlegesre vágynak. Olyasmire, ami rögtön megfogja a tekintetet.

Kiváló ajándék nőknek születésnapra, névnapra, karácsonyra. Garantáltan örömöt szerezhet velük szeretteinek.

Az ékszerek kivétel nélkül nikkelmentes fémből készültek.