Kőbefoglalás rendelésre - Harmónia ÉkszerKőbefoglalás, avagy viselje kedvenc kövét ékszerként

Kirándulásai során Ön is talált már egy olyan követ, amely megszólította, amelyet el kellett hoznia magával? Ráakadt egy boltban vagy az ásványbörzén olyan kristályra, amelyet szívesen viselne medálként? Ha a kő vagy a kristály mérete és a formája megfelelő, dróthajlításos technikával csodaszép medált varázsolok Önnek belőle.

Az így készült medálok egyediek, hiszen a kövek megjelenése és formája is az. Mindig az alkotás során dől el, hogy milyen díszítést kíván az adott kő.

A képen látható medál alapját képező követ – a barátnőm kérésére – a skót felföldről hozták. Türkenittel díszítettem, mert ez az ő egyik kedvenc köve. Mivel az alapkő nem domináns, jól illik hozzá a gazdagabb mintázat. Azonban az olyan köveknél, kristályoknál, amelyeknek jellegzetes mintázata van, a foglalat legyen inkább visszafogott, funkcionális. Olyan, amely keretet ad, és teret, hogy a kő maga tündököljön. Az így készült egyedi kézműves ékszerben sokáig örömét lelheti.

Kérem, küldje el a befoglalandó kő fotóját – méretekkel együtt – az info(kukac)harmoniaekszer.hu címre, és visszajelzek Önnek, hogy lehet e belőle a képen látható dróthajlításos technikával medált készíteni. A túl vaskos vagy túl pici köveket a képen látható módon nem vagy csak nehezen lehet befoglalni.

Miután eljuttatja hozzám a követ, elkészítem a medált, amelyhez nikkelmentes drótot használok. A befoglalás díja 1500-2000 Ft, a feladat bonyolultságától függően.