Rendelésre készült ékszer - Harmónia ÉkszerA rendelésre készült ékszer abszolút egyedi, és kiemeli az Ön egyéniségének szépségét! Garantálom, hogy az Ön által megrendelt ékszer csak egy példányban készül.

Elkészítésekor elsősorban azt veszem figyelembe, hogy mi áll jól Önnek az alkatához, arcformájához, hajviseletéhez. Lényeges az is, hogy milyen színeket kedvel, illetve a csillagjegyéhez milyen kristályok illenek. Az is fontos szempont, hogy milyen alkalomra szeretné viselni a rendelésre készült ékszert (pl. hétköznapra, üzleti életben, elegáns eseményen vagy épp egy partin).

Ha szeretne egyedi Harmónia ékszert rendelni, akkor kérem, írjon az info(kukac)harmoniaekszer.hu címre.

Ezt követően küldök Önnek egy rövid kérdőívet, amellyel megkapom az előbb említett információkat. Annak külön örülök, ha fotót is küld magáról, ezzel könnyítve meg az alkotás folyamatát.

Természetesen akkor is elkészítem ékszerét, ha konkrét elképzelése van pl. a kristályok vagy a díszítő elemek tekintetében. A képen látható karkötő esetében a türkenit, a rudraksha mag, az Ohm jel és a karkötő bősége szerepelt a megrendelésben.

Akár van konkrét elképzelése, akár rám bízza az ékszer megtervezését, a következő lépés mindenképpen  a szükséges alapanyagok beszerzése, majd az egyedi Harmónia ékszer összeállítása. Az alkotásomról fotót küldök Önnek, és megadom az elkészült ékszer árát is. Ha tetszik, megrendelheti az ékszert. Amennyiben a rendelésre készült ékszer Önnek mégsem tetszene, semmi kötelezettsége sincs.

Tegye próbára kreativitásomat – kockázat nélkül!