Önbizalom karkötő citrinnel

5000 Ft

2 készleten

Cikkszám: 0670024N54TM Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Az “Önbizalom karkötő citrinnel” egy olyan ékszer, amely az önértékelési problémák megoldásában nyújthat segítséget.

Drágakövek, amelyekből a karkötő készült: szodalit, moha achát, achát, karneol, gránát, citrin.

Olyan ásványokból állítottam össze a karkötőt, amelyek ezt a területet támogatják, különböző módon és különböző szempontból.

Például a szodalit segíthet felvállalni önmagunkat, az érzéseket, véleményünket, elveinket, elképzeléseinket, vágyainkat. Az achátról úgy tartják, hogy támogatja az önelfogadást, míg a moha achát a tapasztalatok szerint erősítheti az önbizalmat. a pozitív tulajdonságokat. A karneol az önmagunkba vetett hitet erősítheti, és erőt adhat a tervek megvalósításához. A gránát segíthet kilábalni a krízishelyzetekből azáltal, hogy hittel és reménnyel töltheti el viselőjét, valamint segítheti a blokkoldást. A citrin hagyományosan erőt adó kő (az erő csakra egyik köve), és segítheti a pozitív beállítottság kialakulását. Igazi jótevőnek tartják, ami támogathatja az egyéniséget, az önérzetet és az önkifejezést.

Úgy állítottam össze a mintát, hogy dinamikus hatást érjek el vele. A sötétebb és világosabb részek váltakozásának köszönhetően a karkötő szinte lüktet.

Az “Önbizalom karkötő citrinnel” 6 mm-es ásványi szemekből áll.  Nem tartalmaz fém szereléket vagy köztes díszeket, így fémallergiások is bátran viselhetik.

Hosszúság: közel 18 cm. Kb. 16 cm-es,vékony csuklóra ideális.

További információk

Tömeg15 g
Méretek17,8 cm