Önbizalom karkötő tigrisszemmel

5000 Ft

3 készleten

Cikkszám: 0670023N54TM Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Az “Önbizalom karkötő tigrisszemmel” ötvözi az ásványok azon tulajdonságait, amelyek révén pszichológiailag hathatnak viselőjükre.

Drágakövek, amelyekből a karkötő készült: szodalit, moha achát, achát, karneol, gránát, rózsakvarc, tigrisszem.

Olyan kristályokból áll, amelyek több oldalról, többféle aspektusból, egymást erősítve fejthetik ki jótékony hatásukat az önbizalomra, az önértékelésre.

Például a szodalitról úgy tartják, hogy segít hűnek lenni önmagunkhoz, és képessé tesz a hitünk, meggyőződésünk, véleményünk melletti kiállásra.  Az achát az önelfogadás által erősítheti az önbizalmat, és segíthet tisztán látni a bennünket gátló rejtett körülményekkel kapcsolatban. Emellett a moha achát nemcsak az önbizalmat erősítheti, hanem a pozitív tulajdonságainkat is. A hagyományok szerint a karneol segít bízni önmagunkban és a megérzéseinkben, és kitartóvá tehet. A gránátról úgy tartják, hogy lebonthatja a rögzült viselkedésmintákat, és hitet adhat még a reménytelennek tűnő helyzetekben is. A rózsakvarc az önszeretet miatt került az összeállításba. A tigrisszem pedig azért, mert segíthet az önértékelési problémák leküzdésében, a mértéktelen önkritika és önbántás következményeinek kezelésében.

Bár 7 ásványt tartalmaz ez az karkötő, hatás és esztétika szempontjából egységes egészt alkotnak a kristályok.

Az “Önbizalom karkötő tigrisszemmel” 6-8 mm-es szemekből áll. Fém szereléket vagy díszt nem tartalmaz, így fémallergia esetén is gond nélkül viselhető.

Mérete: 20 cm, tehát kb. 18 cm-es csuklóra való.

További információk

Tömeg17 g
Méretek20 cm