Csakra medál

A csakra medál olyan ásvány, illetve kristály gyöngyökből áll, amelyek közvetlenül a bőrrel érintkezve és az aurában fejtik ki jótékony hatásukat. A kristálygyógyászok szerint a féldrágakövek valójában gyógyító kövek, és a csakrák rezgésének megfelelő ásványokat viselve segíthetjük azok energiaáramlását. A hét csakra kő egy ékszerben harmonizálhatja a csakrákat.

A testen felülről lefelé haladva az egyes csakrákat a következő kristályok segítik – korona csakra: ametiszt; homlok csakra: szodalit; torok csakra: türkenit; szív csakra: aventurin (lehet rózsakvarc is, ami a szeretet kristálya, de esztétikai szempontok miatt inkább zöld színű követ választottam az ékszerekbe); erő csakra: citrin vagy sárga kalcit; nemi csakra: karneol; gyökér csakra: vörös jáspis vagy gránát.

A gránáttal készült csakra medál különösen a következő csillagjegyűeknek ajánlott: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas és Bak.

A csakrák leírását itt olvashatja.

Csakra palást medál
Csakra palást medál

Dróthajlításos technikával készült egyedi kézműves ásvány medál. Drágakövek, amelyekből az ékszer készült: gránát, karneol, méz kalcit, aventurin, türkenit, szodalit, ametiszt. A medál 4 mm-es golyókból és antik ezüst színű palástból áll. Nikkelmentes ékszer, ezüstszínű dróttal. Az ilyen összeállítású csakraékszer különösen … Continued

3500 Ft Kosárba rakom